Friday, July 13, 2007

Vote for Angelina!

Διάβασα στις εφημερίδες ότι πριν λίγες μέρες, έληξε μία ψηφοφορία όπου οι ψηφοφόροι κλήθηκαν να αποφασίσουν ποια είναι τα 7 σύγχρονα θαύματα. Η ψηφοφορία έγινε μέσω διαδικτύου και μέσω κινητών τηλεφώνων.

Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά, ο κάθε άσχετος που έχει Internet ή sms (όλοι δηλαδή) ψήφισε το μνημείο που εκπροσωπούσε την χώρα του. Αν δεν υπήρχε μνημείο ης χώρας του, τότε ένας θεός ξέρει με τί κριτήρια ψήφισε. Δεν το βρίσκω και πολύ πιθανό, ο κάθε Νούλης,Νούλα,Σούλα,Σούλης,Ρούλης,Ρούλα,Τούλα,Τούλης,Κούλης,Κούλα, να έχει επισκεφτεί 2 ή περισσότερα από τα 21 μνημεία που ήταν υποψήφια. Αλλά αυτό φυσικά δεν τον εμπόδισε να καταψηφίσει τα 20 μνημεία που δεν ήξερε, για να ψηφίσει το "θαύμα της διπλανής πόρτας".

Ρώτα την Τούλα (και την κάθε Τούλα αυτού το κόσμου) αν ξέρει που περίπου στο χάρτη είναι η Ιορδανία. Ρώτα τον Ρούλη αν τί είναι το Μάτσου Πίτσου. Θα σου πει ότι έχει καιρό να μελετήσει το κούπονι του στοιχήματος, και άρα δεν είναι up-to-date.
Η Κούλα πιθανότατα νομίζει ότι οι Ίνκας είναι μάρκα μακαρονιών, ανταγωνίστρια της Misko, και η Τζένη συμφωνεί ότι το Ταζ-Μαχάλ έπρεπε να είναι στο top seven, γιατί παίζει ωραία R'n'B μουσική και μαζεύει καλό και κυριλάτο κόσμο και δίνει άλλο prestige στους Αμπελόκηπους (για να μην μας την λέει και η Τζέσσικα, που μας έχει πρήξει για την Γλυφάδα.)

Και εμείς στεναχωριόμαστε που η Ακρόπολη δεν ψηφίστηκε... Καλύτερα,λέω εγώ, που δεν μας ξέρει ο κάθε αργόσχολος αυτού του κόσμου, που ψηφίζει για τα 7 θαύματα, για το ποιος θα αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother, για το ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπεί στην Eurovision, αλλά όταν του λες να ψηφίσει στις εκλογές, αρχίζει ο ωχαδελφισμός και οι ατάκες του στυλ "ποιος ξυπνάει αύριο-εγώ λευκό θα ψηφίσω-δεν με ενδιαφέρει ποιος θα βγει" και άλλα τέτοια.

Δεν θα αργήσει η μέρα που θα ψηφίζουμε για πιο επιστημονικά θέματα. Αν η πλειοψηφία πει ότι το φεγγάρι είναι πιο κοντά στην Γη από ότι ο ήλιος, τότε οι επιστήμονες θα πρέπει να αναθεωρήσουν - αλλιώς κινδυνεύει η αξιοπιστία τους. Don't mess with the majority επιστημονοdude.
Επίσης θα ψηφίσουμε για το αν οι διαβητικοί πρέπει να τρώνε γλυκά ή όχι. Σιγά μην αφήσουμε τέτοιες σημαντικές αποφάσεις για τους γιατρούς, που μόνο "απαγορεύεται να.." ξέρουν να λένε.

Αυτά για σήμερα, πρέπει να φύγω. Βρήκα μια ψηφοφορία στο Internet για το αν η Μπουρού Τουλούμογλου είναι πιο ωραία από την Angelina Jolie, και τρέχω να υπερασπίσω το αβοήθητο το Αντζελινάκι.

Κρίμα είναι μωρέ....

No comments: